Bij Vloerdeskundige Nieuwpoort kunt u terecht voor een onafhankelijk vloerdeskundig onderzoek, rapportage of bemiddeling.

Vloerdeskundig onderzoek

Bij een vloerdeskundig onderzoek zal er een uitgebreid onderzoek plaatsvinden om de problemen op te sporen en de oorzaak ervan te achterhalen. Een dergelijk onderzoek kan nodig zijn als er bijvoorbeeld scheuren, barsten, vochtproblemen of andere problemen met de vloer zijn. Het onderzoek omvat vaak visuele inspecties, metingen en tests om de oorzaak van het probleem te bepalen. Op basis van het onderzoek wordt er dan een duidelijk en overzichtelijk rapport opgesteld. (met eventuele aanbevelingen voor herstel).

Rapportage

Het vloerdeskundige rapport bevat informatie over de locatie, het type vloer, bevindingen, analyse en conclusies en aanbevelingen. Dit rapport stelt de betrokken partijen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over de reparatie of vervanging van de vloer.

Bemiddeling

Bemiddeling door vloerdeskundige Nieuwpoort kan helpen bij het oplossen van geschillen of problemen met betrekking tot de vloer. Het omvat het horen van beide partijen en het opstellen van een rapport met aanbevelingen voor een oplossing. Bemiddeling kan sneller en goedkoper zijn dan een rechtszaak en kan helpen om de relatie tussen de partijen te behouden.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.